avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... PRESCRIERE CHELTUIELI JUDECATA catre stat (ANAF)
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

PRESCRIERE CHELTUIELI JUDECATA catre stat (ANAF)

Va rog sa-mi spuneti in cat timp se prescriu cheltuielile de judecata catre stat? Am citit ca se prescriu in 5 ani, insa nu gasesc nicaieri o lege in acest sens? Ati putea sa imi dati un raspuns si daca se poate un link cu articolul din lege care vorbeste despre prescriere? Multumesc anticipat!

ps. In urma unui proces, tatal meu a platit o parte din cheltuielile de judecata, Procesul a avut loc in 2010, iar acum a primit de la Anaf o hartie cu o suma restanta...eu stiam ca se prescriu la 5 ani.
Cel mai recent răspuns: cristinabgd , utilizator 14:56, 18 Februarie 2018
Se pare că în cazul Dvs, de fapt este vorba despre incidenta prescripției în cadrul executării silite
Puteti fi mai specific?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescrierea cheltuieli judecata robert-nicholson robert-nicholson Buna. Am fost condamnat definitiv in septembrie 2005 definitiv art.215. Si am fost obligat sa plătesc cheltuieli judecata in valoare de 2000 roni. Am ... (vezi toată discuția)
Prescriere penalitati luiza22 luiza22 Buna ziua,am o nelamurire si poate ma poate ajuta cineva sa ma lumineze... Mama mea a avut in anul 2002 o restanta la intretinere la vremea aceea in jur de ... (vezi toată discuția)
Pfa decedata, cu datoriile la buget ce se intampla ? dollar_007 dollar_007 Buna ziua, In cazul unei PFA decedate, dupa 4 ani se primeste o instiintare de la ANAF cu privire la datorii neachitate la buget din 2012-2013 (deces in ... (vezi toată discuția)