avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... constructie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

constructie

Am cumparat un imobil de la parintii mei cu drept de uzufruct viager pentru ei, Pot construi o cladire pe suprafata cumparata separat de vechea cladire ?.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Antik , utilizator 19:16, 18 Februarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
DA .Solicitati cert.de urbanism si aut de construire. In cert. de urbanism vi se va cere printre alte avize si acordul celui care are inscris in CF dreptul de uzufruct
Ultima modificare: Duminică, 18 Februarie 2018
Antik, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aviz nefavorabil constructie din partea statului major al apararii puzuzu puzuzu Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu o problema. Incerc sa construiesc in Vama Veche o pensiune in scop turistic. Am obtinut certificatul de urbanism din ... (vezi toată discuția)
Contract de intretinere cu parinti ContSters205215 ContSters205215 Buna ziua Am urmatoarea situatie in familia mea: tatal meu a mostenit o casa de la mama lui in 1990, casa din care a vindut 1/2 cota parte mamei mele( ... (vezi toată discuția)
O familie în vârstă, fără copii, vrea să ne lase casa și terenul dar fără clauză de întreținere. putem încheia contract cu clauză de uzufruct sau de rentă viageră? iulian910 iulian910 Buna ziua, Am gasit o familie in varsta care nu au copii, nu au pe nimeni in acel sat, si vor ca sa ne lase noua casa si terenul. Nu suntem rude, dar au si ... (vezi toată discuția)