avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Se impart veniturile daca e cetatean strain?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Se impart veniturile daca e cetatean strain?

Casatorie cu cetatean croat in Romania. Nu am avut niciodata domiciliu comun. Pe perioada celor 10 ani de casatorie el a obtinut venituri in SUA. Se impart veniturile la partaj? Daca da, cum?
Cel mai recent răspuns: meloddy , utilizator 22:50, 21 Februarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Pai ce a facut cu banii, i-a adunat timp de 10 ani sau cum ? I-a pus in cont bancar ? Daca depozitull-a facut in timpul casatoriei, e comun.
In cei peste 10 ani individul a castigat peste 800k dolari, din care mi-a dat maxim 30k, restul i-a folosit doar el pt el. Ma interesa daca exista vreun art in codul civil in cazul casatoriilor intre cetateni comunitari, desi la vremea aceea nu eram in ue.
A, daca i-a folosit, e ok. Nu aveti ce pretinde.
Bine, mai are. Un articol, ceva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare cetatenie bodircaathina bodircaathina Buna! Am decis sa ma casatoresc cu un cetatean arab, ne iubim si am hotarat sa ne legam si legal. Doar ca as vrea sa stiu in cazul in care el o sa obtina ... (vezi toată discuția)
Divort gabriela suardi gabriela suardi M-am casatorit in Bucuresti cu un cetatean italian. Casatoria a fost inregistrata in Italia. Acum dupa 5 ani in care am locuit mereu in Italia , din pacate ... (vezi toată discuția)
Pensie intreþinere cristip cristip Am copil incredinţat in urma divorţului inca din anul 2006 . S-a stabilit atunci un cuantum de 137.5 dolari ca pensie de intreţinere din partea fostei ... (vezi toată discuția)