Va rog, am colega care este in crestere copil pana la 2 ani- respectiv mai are 1 an de stat acasa , conducerea doreste sa scoatem postul la concurs pe perioada determinat -
Cum scot postul la concurs ( pe ce perioada) daca colega sa presupunem ca vine peste 3 sau 5 luni) la lucru? suntem institutie publica
Il scoateti in conditiile prevazute de HG 286/2011.
Daca revine mai devreme, atunci durata contractului va expira la momentul incetarii motivelor ce au determinat suspendarea contractului individual de munca al salariatului titular, potrivit art.84 alin.2 C.mun.
Chiar daca nu scrie in c.i.m., durata contractului va expira la momentul incetarii motivelor ce au determinat suspendarea contractului individual de munca al salariatului titular, potrivit art.84 alin.2 C.mun.
Contract de munca
lyly64
Contractul individual de muncă poate fi încheiat pentru o durată determinată numai în următoarele cazuri:
Va rog, colega mea este in concediu ccc( pana ... (vezi toată discuția)
Incetare cim
Nadia Anemona
Buna ziua! Va rog frumos sa-mi oferiti un raspuns pentru urmatoarea speta: sunt profesor suplinitor calificat, angajat pe perioada determinata, in locul unei ... (vezi toată discuția)