avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Modificare nume scris gresit act propietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Modificare nume scris gresit act propietate

Buna ziua. Cum pot modifica numele scris gresit in actul de propietate al unui teren fara a merge la notar? Am fost la notar dar acesta imi cere toate exemplarele pentru a rectifica greseala ... am divorțat si nu am de unde sa le iau. Mentionez ca prin hotararea judecatoreasca am devenit unic propietar. Multumesc
Cel mai recent răspuns: jonny800902 , utilizator 13:41, 19 Februarie 2018
Buna ziua,
Va trebui sa faceti rost de toate exemplarele sa faca incheiere de rectificare.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numar tarla si parcela gresita in contract de vanzare cumparare mainutzel mainutzel Buna ziua, V-as ruga daca se poate sa ma ajutati cu niste sfaturi legate de o anumita situatie la care incerc sa gasesc o rezolvare.Am cumparat acum 2 ani un ... (vezi toată discuția)
Adresa gresita in actul de proprietate bianca30 bianca30 am cumparat o casa cu credit ipotecar acum 2 ani. am observat ieri ca actele de la cadastru sunt gresite ,lla numarul strazi in loc de 6 e scris 9. acum ... (vezi toată discuția)
Rectificare contract boghy09 boghy09 Buna ziua, am fost la un notariat sa fac un antecontract de vanzare pt un apartament si am aflat ca in actul de propietate e trecuta in loc de scara 1, scara 2 ... (vezi toată discuția)