avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Se considera vechime in munca concediul de ingrijire ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Se considera vechime in munca concediul de ingrijire copil?

Se considera vechime in munca concediul de 2 ani ingrijire copil?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:15, 24 Octombrie 2009
Multumesc pentru raspunsuri. Dar daca, de exemplu ai terminat un liceu teoretic , profil filologie sau chimie biologie , unde ai fi putut lucra ca se se considere ca ai 3 ani vechime in specialitatea studiilor? Repet, este vorba de un post cu studii medii.
Eu am terminat liceul cu profil filologie , am lucrat ca si prof.supl. de limba romana, ok, nu imi accepta dosarul pentru concurs, dar nu inteleg unde as fi putut lucra ca sa se considere vechime in specialitatea studiilor.
Cred ca , perioada de 3 ani lucrata trebuie sa aiba o legatura stransa cu postul pe care doriti sa-l ocupati ... ce post doriti sa ocupati?
Multumesc, am inteles. Postul e de referent cu studii medii la OCPI., serviciul administrativ.
Cei 3 ani ar trebui sa fie efectuati intr-un post care are legatura cu serviciul administrativ sau de cadastru si publicitate imobiliara

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime in specialitate delianeagu delianeagu Stie cineva, va rog, daca cei 2 ani de concediu pentru crestere copil se considera vechime in specialitate( de exemplu pt un post de conducere tb sa aiba 7 ... (vezi toată discuția)
Vechimea in specialitate vasilchia vasilchia din 2 ian.2010 pana la 2 ian 2012 a fost in concediu pentru crestere copil ( primul copil); din 14 iulie 2012 si in prezent este in CCC al 2-lea copil. Ma ... (vezi toată discuția)
Este vechime in munca? retromusculo retromusculo Este considerata vechime in munca perioada in care sunt in concediu de crestere a copilului de pana la 2 ani? (vezi toată discuția)