avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Verificare angajare in control judiciar
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Verificare angajare in control judiciar

Buna seara, e legal ca sectia de politie la care am fost repartizat pentru a semna saptamanal sa faca verificari la locul de munca?Sa vada daca este real contractul de munca pe care l-am prezentat?
Ultima modificare: Luni, 19 Februarie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: A.C.A.B. , utilizator 18:07, 19 Februarie 2018
Este foarte normal . In perioada de supraveghere se pot face verificari cu privire la modalitatea de obtinere a oricaror venituri
Pai asta ar insemna ca orice angajator o sa incheie contractul de munca imediat ce verificarile se fac..eu ce optiuni am?nu o sa mai am un loc de munca stabil, ca face politia romana verificari?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de inchiriere. conditii de reziliere Alexandra_Rusu Alexandra_Rusu Buna seara, M-am mutat recent cu chirie intr-o locatie noua la bloc, cu contract legal pentru 1 an (prin agentie) cu plata 1 luna avans + 1 luna garantie. ... (vezi toată discuția)
Buna seara, daca am depus plangere penala si politia a clasat ... Andeu984 Andeu984 Buna seara, Daca am depus plangere penala si politia a clasat cazul, in mod injust, ma pot adresa parchetului de pe langa judecatoria orasului in care ma ... (vezi toată discuția)
Speta chiriasi karl_holcroft karl_holcroft Buna seara, Am avut un apartament oferit spre chirie, unde s-a locuit timp de 4 ani. S-a încheiat şi un contract, prin care chiriaşii erau obligaţi ca, pe ... (vezi toată discuția)