avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Firma rau platnica
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Firma rau platnica

Am incheiat un contract cu o firma pentru livrarea unor produse. Firma a platit un avans, a primit produsele iar de doua saptamani refuza sa plateasca diferenta de factura, desi am somat-o de mai multe ori. Cum imi pot recupera, legal, prejudiciul?
Ultima modificare: Luni, 19 Februarie 2018
Coltulfelinelor, utilizator
Cel mai recent răspuns: Consultanta Juridica , Avocat 20:21, 19 Februarie 2018
In instanta prin Ordonanta de plata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor - refuz livrare marfa achitata integral AntoanelaC AntoanelaC Buna ziua, Am avut un contract de livrare si montaj parchet incheiat intre o societate comerciala si firma la care lucrez. Colaborarea dura de ceva timp, ... (vezi toată discuția)
Optiunile unui srl in situatia nelivrarii unor produse de catre furnizori Brown Wizard Brown Wizard Buna ziua, as dori sa stiu ce este de facut ca persoana juridica in situatia in care un furnizor nu poate livra niste produse platite in avans, iar stornarea ... (vezi toată discuția)
Furnizor refuza livrarea echipamentelor comandate pe motiv ca nu le mai poate da la pretul acela me_shuv me_shuv Buna ziua, Sunt adminsitrator SRL in domeniul IT. Am comandat in urma cu o luna niste echipamente IT de server de la un retailer local. Mi s-a acceptat ... (vezi toată discuția)