Eu sunt vanzatorul unui imobil gajat.banca ne obliga sa facem un precontract,care va fi elaborat de juristul bancii...Doresc sa-mi dati cateva sfaturi...Eu ca si vanzator pot pune clauze in contarct desi il elaboreaza juristul bancii?Ce clauze imi sugerati?Care sunt consecintele daca cumva cumparatorul se razgandeste?
Va multumesc!La ce riscuri ma pot astepta?Cine plateste taxele de redactare a ctr?de timbre,etc?cump sau vanzatorul?
in mod normal orice contract se negociaza intre parti, daca nu va convin clauzele nu semnati. in precontract se pune un avans de plata si o stipulare care sa prevada daca cumparatorul se razgandeste sa plateasca dublu adica avans de 2 ori ca o forma de sanctiune ca v-a incurcat. aveti adresa mea de mail va pot da niste clauze pe mail.
buna ziua!
antecontractul nu se semneaza la un notar?
daca imobilul dvs este deja ipotecta in favoarea bancii, atuni, intr-adevar aveti nevoiede de acordul bancii pentru a putea incheia antecontractul.
o zi buna !
Rugaminte
anele17
buna ziua,
am nevoie de un sfat din partea d-stre, vreau sa cumpar un apartament care e ipotecat la banca .Vanzatorul a inceput construirea unei case si a ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil
Marii5
Buna seara. As avea nevoie de niste informatii legate de un antecontract de cumparare vanzare.
S-a facut un contract de promisiune de vanzare cumparare cu o ... (vezi toată discuția)