avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Asociația de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asociația de proprietari

Într-o asociație de proprietari cu 8 sc. se poate ca o scară să se retragă din asociație întrucât administratorul nu încasează decât curentul pe casa scării în valoare de 1,30 Ron și salariile pentru el la 4ore/zi și femeia de serviciu 7 ore/zi.Suntem nemulțumiți de prestările lor.Ce putem face?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:23, 19 Februarie 2018
întrucât administratorul nu încasează decât curentul pe casa scării în valoare de 1,30 Ron și salariile pentru el la 4ore/zi și femeia de serviciu 7 ore/zi.

Asociatia de proprietari nu are presedinte de asociatie ?
Administartorul de imobil este angajatul asociatieid e proprietari
Daca sunteti nemultumiti de activitatea administratorului,initial sesizati si incercati sa solutionati ierarhic cu presdintele de asociatie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere impotriva asociatiei de proprietari si firma de administratie Carolina Roza Carolina Roza Buna ziua. Ma numesc Carolina Vasile si locuiesc intr-un bloc in centrul Bucurestiului de aproximativ 3 ani. In aceasta perioada am constatat anumite nereguli ... (vezi toată discuția)
Problemă părți comune la bloc Nicom13 Nicom13 Tocmai ce am fost inundați cu apa in apartament, venită de pe scurgerea blocului. Vecina de sus spăla hainele la masina de spălat iar scurgerea, cel mai ... (vezi toată discuția)
Abuzul de functie al administratorului diana_ghilencea diana_ghilencea Buna ziua, locuiesc intr-un bloc cu patru etaje si adminidtratorul blocului imi tot face probleme in ultima perioada pt ca nu am fost de acord cu plata a 80% ... (vezi toată discuția)