avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anulare unui contract de avanzate cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anulare unui contract de avanzate cumparare

Buna seara am si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva. Bunicii din partea tatalui au avut o casa si terenuri. Aveau 3 copii. Toti 3 copii inclusiv bunicii au murit ramanand ca mostenitori nepotii 3 copii de la 1 ....1 copil de la al doilea si 2 de la al treilea.Acum copii de la primul si al doilea au vandut casa in 2014 farà ca ceilalti 2 sa stie. Noi am auzit si am mers la noul proprietar acasa sa vedem cum au cumparat casa fara toti mostenitorii. Ei au zis ca nu au stiut si de noi .Intrebarea mea este.....Se poate cere anulare de contract vazand ca a fost facut cu inselaciune?Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 14:04, 21 Februarie 2018
Cereti anularea certificatului de mostenitor in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune. maryan27 maryan27 [i]Buna seara! Am si eu o intrebare. Se poate obtine prin notariat un document prin care sa ateste ca o parte dintr-o locuinta(casa) este cedata de proprietar, ... (vezi toată discuția)
Succesiune+vanzare/cumparare postas postas Bunicul a lasat mostenire inainte de colectivizare (circa 1950) casa+curte+teren agricol, prin testament, numai unui copil (din 3); ceilalti 2 copii (maturi ... (vezi toată discuția)
Mostenire !!! ContSters110753 ContSters110753 Buna seara !!! Un sfat..un ajutor daca se poate !!! :( Eu locuiesc in casa bunicilor (decedati) din partea mamei....bunicii au avut 4 copii in viata ... (vezi toată discuția)