avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1163 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediere colectiva
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediere colectiva

Lucrez. într-o direcție de politie locala.
Ce drepturi am după concediere?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:51, 20 Februarie 2018
Daca este vorba despre o concediere care nu tine de persoana salariatului, exista posibilitatea de a beneficia de compensatii in conditiile prevazute de lege si de contractul colectiv de muncă la nivel de unitate.
Veti putea beneficia numai de somaj, daca indepliniti conditiile prevazute de lege, intrucat de compensatii nu cred ca veti beneficia deoarece vorbim de sectorul public si nu de cel privat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restructurare post - salarii compensatorii florinbele florinbele Buna ziua, La ora actuala in caz de restructurare post individuala nu colectiva ce obligatii are angajatorul vis-a-vis de plata salariilor compensatorii ? ... (vezi toată discuția)
Dreptul la salarii compensatorii ana56 ana56 45 ani, femeie, sunt angajata ca functionar economic. am 18 ani vechime in munca.la o posibila desfintare a postului, intru in somaj. am dreptul la salarii ... (vezi toată discuția)
Concedierea art 65 aliniatul 1 desființarea locului de muncă AdevarulALways AdevarulALways Buna ziua, Am lucrat mai bine de 7 ani intr-o firma in Arad. Acum pe fundalul crizei CoVID19, angajatorul mi-a comunicat in scris ca ma concediaza pe baza ... (vezi toată discuția)