avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzare apartament fara acoperis
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzare apartament fara acoperis

Buna ziua,

Anul trecut am semnat o promisiune de vanzare cumparare a unui apartament situat la etajul 3/3. Am dat un avans destul de mare. A iesit CF-ul la apartament, iar acum, cand sa semnam contractul in forma finala sunt instiintata ca acoperisul blocului nu intra la parti comune.
Practic acoperisul va avea cf individual si cel mai probabil constructorul isi va face mansarda deasupra.

Este legal? Ce pot face in aceasta situatie?
Ultima modificare: Marți, 20 Februarie 2018
xquestion, utilizator
Cel mai recent răspuns: Valeriu Chirita , Avocat 11:23, 21 Februarie 2018
Drepturile si obligatiile partilor sunt reglementate de antecontractul deja incheiat. Puteti negocia cu proprietarul in sensul de a-si respecta obligatiile deja asumate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract construire mansarda - dar firma a intrat in insolventa- avans acordat Olivia Bozdog Olivia Bozdog S-a incheiat un antecontract de construire apartament la mansarda cu o firma (SRL). Contractul a fost autentificat de catre un notar. S-a dat avans pentru ... (vezi toată discuția)
Mansardare bloc partiala? cosflyymin cosflyymin Buna ziua, Locuiesc la ultimul etaj(7) al unui bloc nou (2009) si in ultima vreme datorita calitatii lucrarilor de constructie au aparut probleme destul de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! locuiesc într-un bloc mic cu 3 apartamente/ scara. ... Mitchell Mitchell Buna ziua! Locuiesc într-un bloc mic cu 3 apartamente/ scara. (cate unul pe nivel). Apartamentul meu situat la ultimul etaj, apare în CF ca fiind mansarda. ... (vezi toată discuția)