avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Taxe si impozite pe salariul administratorului de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Taxe si impozite pe salariul administratorului de asociatie locatari

Administratorul Asociatiei de proprietari doreste un salariu net de 250 lei. Mai are in administrare inca doua asociatii. Cum se face calculul la taxele si impozitele pe care trebuie sa le plateasca? Cum sunt defalcate pe cele trei asociatii? Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 20 Februarie 2018
Constantin54, utilizator

Alte discuții în legătură

Remunerare presedinte- cea mai ieftina varianta andreistan andreistan Presedintele blocului nostru (eu) nu este remunerat. S-a luat decizia sa fie remunerat lunar cu mirobolanta suma de 250 RON. Care este cea mai \\"ieftina\\" ... (vezi toată discuția)
Control itm asociatie de proprietari alinutza81_23_11 alinutza81_23_11 #-o Itm-ul s-a pus serios pe controale. Am primit o adresa astazi de la ITM , prin care suntem instiintati ca, asociatia de proprietari trebuie sa se prezinte ... (vezi toată discuția)
Se pot recupera sume de la asociatie daca acestea au fost platite de administrator? maiu123 maiu123 Buna ziua! Trebuie sa recumosc, cazul meu e un pic mai complex si in continuare va voi explica si de ce! Timp de un an si jumatate (din iulie 2016) , atat ... (vezi toată discuția)