avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... poprire, cuantum
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

poprire, cuantum

Dupa divortul din 2008 , cei doi copii au ramas la mine, si partajul din 2010, am ramas cu cateva "datorii": eu la fostul sot (2000 lei) el la mine (5000 euro). In urma unui dosar de executare (pentru ca nu ne-am inteles altfel), el imi da lunar 400 lei - poprire pe salariu pana la stingerea datoriei, si, mai nou, mi-a trimis la locul de munca o instiintare de poprire pe suma mai sus mentionata. intrebare: La un salariu minim pe economie, care este suma pe care o voi suferi, pentru a-mi plati datoria?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:23, 20 Februarie 2018
Daca nu platiti, va executa silit. Intrebare: ati verificat daca s-a prescris dreptul de a solicita executarea silita? Acesta se prescrie in termen de 3 ani de la ultima plata, sau de la ramanerea definitiva a hotararii. Daca cumva au trecut cei 3 ani, depuneti contestatie la executare silita in termen de 15 zile de la primirea executarii.
Contestatia se depune la judecatorie. Puteti sa compensati executarile, inteleg ca dvs primiti de la el 400 lunar, ii puteti da din ei inapoi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita poprire pe salariu Adriana-Adi Adriana-Adi In aprilie mi a venit o proprire pe salariu este o datorie facuta in 2006 neachitand cateva rate acum din luna a 4 -2019 am poprire pe salariu din aprilie ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu marriusf81 marriusf81 Bună ziua! Am o speţă pentru sora unui coleg de muncă şi aş vrea vă rog un sfat. Sora colegului meu are salariu de 1200 de lei din care plăteşte o ... (vezi toată discuția)
Executare silita - cand se prescrie ? am primit salariu ,si toata ... silster silster Executare silita - cand se prescrie ? Am primit salariu ,si toata suma a fost propiit, Pentru o executare silita din anul 2014. Nici n-am stiut de ... (vezi toată discuția)