avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodia copilului dupa decesul mamei
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodia copilului dupa decesul mamei

Buna ziua.Am fost casatorit din 2002 si din 2009 am divortat de fosta sotie din aceasta relatie avem o fetita care acum face 15 ani in mai.Fosta sotie a decedat in noiembrie iar acum fata sta la fosta soacra exprimandu-si dorinta de a ramane la ea,doresc sa-mi da-ti o sugestie in privinta la ceea ce va prezint in continuare..mi se opreste incontinuare pensia alimentara dar in urma decesului nu a mai avut cine ridica pensia si banii au venit inapoi.Am d3schis un cont pe numele fetei pentru a i se vira banii pe cele 4 luni pe acest card dar de la serviciu mi s-a comunicat ca nu se pot depune in contul ei deoarece le trebuie o hotarare prin care se hotaraste custodia copilului apoi se vir putea vira .Doresc sa-mi spuneti ce documente imi trebuiesc la tribunal sa pot cere custodia si procedura cum pot face .Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 11:37, 21 Februarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Dumneavoastra exercitati singur autoritatea parinteasca, cata vreme fosta sotie a decedat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie copil popovici30mihaela popovici30mihaela Buna seara ce drepturi ar avea fetita mea dacă tatăl ei nu sa interesat de ea de la 5 luni ea având 3 ani jumate iar eu sunt recăsătorita,ce ar trebui sa ... (vezi toată discuția)
Stabilire domiciliu si pensie alimentara Ionica 76 Ionica 76 Sunt tatal unei fetite de 12 ani, am divortat in decembrie 2015 la notar, am facut cu fosta o conventie din care rezulta custodie comuna putand sa mi vizitez ... (vezi toată discuția)
Custodia copilului de catre tata geoxgeorge1983 geoxgeorge1983 Bunaziua, as dori un raspuns referitor la custodia fetitei de 3 ani, dupa divort Mama in timpul cand eram plecat la munca in strainatate a luat fetita si sa ... (vezi toată discuția)