avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Intoarcere la servici dupa concediul ingrijire ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Intoarcere la servici dupa concediul ingrijire copil....

Ma puteti ajuta cu cateva informatii in acest sens sa pot avea baza pentru o discutie pe aceasta tema?

Multumesc, o zi buna
Ultima modificare: Duminică, 8 Noiembrie 2009
MAGALINAPUS, utilizator
Cel mai recent răspuns: dana dgb , utilizator 13:59, 22 Octombrie 2009
CCM unic la Nivel National 2007-2010 Art. 51. - in afara de ajutoarele prevazute de lege, la care au dreptul, salariatii vor beneficia si de urmatoarele ajutoare:
c) un salariu mediu pe unitate, platit de aceasta mamei, pentru nasterea fiecarui copil; daca mama nu este salariata, sotul acesteia beneficiaza de plata unui salariu mediu pe unitate;
Mergeti la societate si faceti o cerer scrisa in acest sens, mentionati si art din lege..
Soliciati nr de inregistrare pe cerere si opriti si dvs o copie, pt orice eventualitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salar mediu pe unitate la nastere ganca ganca Buna ziua! Am nascut luna aceasta si am fost la servici sa depun cererea ca sa primesc un salar mediu pe unitate. Mi-au spus ca nu se primeste asa ceva , ca ... (vezi toată discuția)
Salariul mediu pe unitate pentru fiecare nastere bernuletz bernuletz Buna ziua, As dori sa stiu daca mai sunt valabile urmatoarele prevederi si in ce conditii se pot obtine daca angajatorul este firma privata: ART.17. - ... (vezi toată discuția)
Alte drepturi banesti pentru bebe!!! 77angelica 77angelica Buna ziua, Conform Contractului colectiv de munca unic la nivel national pentru anii 2007-2010, exista : Art. 51 In afara de ajutoarele prevazute de lege, ... (vezi toată discuția)