avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cum se poate proceda pentru a obține număr de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cum se poate proceda pentru a obține număr de înregistrare pentru o cerere adresată asociației de proprietari?

Buna ziua,

Vreau sa inregistrez o cerere la asociatia de proprietari a blocului, adresata presedintelui. Am depus-o in 2 exemplare la cutia postala din interiorul blocului (care apartine asociatiei), cu rugamintea de a primi inapoi din partea presedintelui un exemplar inregistrat.

Nu am primit acest exemplar.

Cum se poate proceda pentru a obtine numar de inregistrare pentru cerere din partea asociatiei de proprietari?

Cum se poate sanctiona eventualul refuz de a inregistra cererea si de catre cine (cum se constata).

Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 21 Februarie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 10:36, 28 Februarie 2018
Este abuz in serviciu? Mi se pare foarte interesanta sugestia.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Primariile au un compartiment special pt asistenta asociatii de propr. Il puteti reclama acolo dar nu se stie cu ce rezultat.
Metoda cu continutul declarat e buna si ea dar nu garanteaza ca presedintele se va deranja sa o primeasca sau sa se deplaseze la posta s-o ia, mai ales ca e deja in garda.

Cred ca ar mai merge sa va duceti cu martori. Doi martori, nu din familie, faceti proces verbal de inmanare, mentionati continutul copiei si atasati-o la PV.
De ce se complicam ceva cand poate sa fie simplu? Sunt de parere ca este suficient sa fie trimisa prin posta (scrisoare recomandata postala cu confirmare de primire si continut declarat). E o procedura de comunicare cu ajutorul careia poate dovedi oricand ca cererea a ajuns la asociatia de proprietari, respectiv la presedinte. Daca o citeste dom`presedinte, daca o rupe, o arunca sau o mananca,... nu mai conteaza. Utilizatorul alex_bis ar avea dovada trimiterii+confirmarea de primire. Ma insel?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Toate scrisorile pe care le-am trimis eu cu confirmare si continut declarat, trei la numar -- comision pt cineva din afara tarii, mi s-au intors neridicate. De ce? Destinatarii stiau ca sunt in litigiu, erau in garda. Deci m-am aflat din nou ca la inceput, pierdere de vreme. Dar eu am incercat, eram dator amicului.
Nu e pierdere de vreme. Asa dovediti reaua vointa a presedintelui daca refuza sa primeasca scrisoarea sau daca nu se duce sa o ridice de la oficiul postal. La asta nu v-ati gandit?

CipM a scris:

Toate scrisorile pe care le-am trimis eu cu confirmare si continut declarat, trei la numar -- comision pt cineva din afara tarii, mi s-au intors neridicate. De ce? Destinatarii stiau ca sunt in litigiu, erau in garda. Deci m-am aflat din nou ca la inceput, pierdere de vreme. Dar eu am incercat, eram dator amicului.

Ultima modificare: Miercuri, 28 Februarie 2018
jenna, utilizator

Alte discuții în legătură

Casuta postala a asociatiei! Maria2143 Maria2143 Care este casuta postala a asociatiei daca vrei sa expediezi o felicitare de Craciun, o scutire de la plata cotelor de intretinere pt. ca ti-ai prelungit ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare adeverinta pentru vanzarea unui imobil andreeaflorentina andreeaflorentina Ma intereseaza sa stiu cum pot face dovada faptului ca presedintele de bloc refuza sa-mi elibereze adeverinta necesara vanzarii unui imobil. Multumesc (vezi toată discuția)
Convocare ag de catre 20% dintre locatarari Claudia G. Claudia G. Ca simplu locatar, impreuna cu alti locatari, insumanand 20% din totalul locatarilor am convocat AG. Mentionez ca nu avem presedinte ( si a dat demisia), iar ... (vezi toată discuția)