Vreau sa inregistrez o cerere la asociatia de proprietari a blocului, adresata presedintelui. Am depus-o in 2 exemplare la cutia postala din interiorul blocului (care apartine asociatiei), cu rugamintea de a primi inapoi din partea presedintelui un exemplar inregistrat.
Nu am primit acest exemplar.
Cum se poate proceda pentru a obtine numar de inregistrare pentru cerere din partea asociatiei de proprietari?
Cum se poate sanctiona eventualul refuz de a inregistra cererea si de catre cine (cum se constata).
Presedintele ar putea sa zica: am fost plecat din localitate, am fost bolnav (nici nu m-am ridicat din pat sau nici n-am iesit din casa), n-am gasit nicio țidulă in cutia postala ca sa stiu ca mi-a sosit ceva .... mai pot scrie vreo 10 'motive'. La asta nu v-ati gandit?
O alta solutie este cea care se practica la PV -- afisarea la domiciliu. Se ia hartia, se lipeste pe usa de intrare in imobil, se scrie proces verbal de afisare semnat si de martori (nu din familie, 2 martori ar fi beton dar macar unul sa fie).
De multe ori ma intreb ce-o fi in capul celor care conduc asociatia de proprietari...
Cum sa nu inregistrezi un document care intra in asociatie? Mai merita acesti oameni sa ramana in aceste functii?
In fine, si la noi mai sunt anumite disfunctionalitati, nu se face totul "ca la carte", da' sa refuzi inregistrarea unui document, cu martori - acestia fiind membrii com. executiv, este de-a dreptul, iesit din comun. Trebuie facute schimbari in conducere - iata, aveti prilejul foarte curand, cand se vor tzine lucrarile anuale ale AG, insa trebuie sa va alegeti oameni care chiar vor sa faca treaba corect, sa va reprezinte cu cinste asociatia.
Succes!