avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Inmormantare intr-un loc ce nu apartine unui cimitir
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Inmormantare intr-un loc ce nu apartine unui cimitir

Dacă unul dintre părinți lasă scris, ca ultimă dorință, să fie înmormântat în alt loc decât în cimitir (ex: curtea casei, malul unei ape, pădure, etc... cum trebuie procedat?
Ultima modificare: Marți, 20 Februarie 2018
EugenEmeric, utilizator
Cel mai recent răspuns: EugenEmeric , utilizator 10:42, 21 Februarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Exista dispozitii,norme speciale de sanatate publica,care iumpun conditiispatiilor de inhumare cadavre umane
Exista si cazuri speciale cand cu acordul autoritatii publice locale cu respectarea normelor de sanatate publica si igiena populatiei,anumite persoane pot fi inhumate in afara cimitirelor ,ex curtea casei
Exista precedent cu un cunoscut actor roman
Multumesc!
Banuiesc insa, facand referire la precedentul existent, ca locul trebuie sa fie ori proprietate personala, ori oferit special pentru aceasta intrebuintare de entitatea in a carei proprietate se afla(cu acordul oficialitatilor, desigur).
Ultima modificare: Miercuri, 21 Februarie 2018
EugenEmeric, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc să-mi reînhumez soțul în bucurești. În ce condiții pot face asta? Placinta8 Placinta8 Cum as putea sa mut sicriul cu sotul meu dintr-o comuna, in locul de veci din Bucuresti. Am fost victimele unui accident rutier. Sotul meu a murit pe loc, la ... (vezi toată discuția)
In ce conditii se poate permite, aproba extinderea unui cimitir ... COSTELBADESCU COSTELBADESCU in ce conditii se poate permite, aproba extinderea unui cimitir si la ce distanta fata de propietatile din jur. Parohia a achizitionat o parcela de ... (vezi toată discuția)