avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Radiere masina prin ordin judecatoresc
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Radiere masina prin ordin judecatoresc

Bună seara, care este procedura de radiere in instanta a unei masini care a fost vândută de A catre B iar B a vandut-o catre C. In talon este tot A( prin înțelegere amiabila B nu a mai transcris masina pe el) Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: florinsnoopy , utilizator 23:51, 20 Februarie 2018
Pana la radierea in instanta care are dezavantajul duratei lungi mai exista si alte variante legale pentru radiere auto
Imi puteti detalia? Ce variante mai am? Am incercat sa iau legatura cu actualul proprietar dar nu reusesc sa il gasesc, am postat pe internet anunt legat de masina si nu am raspuns, nu stiu ce varianta mai pot avea sincer

ynocentta a scris:

Pana la radierea in instanta care are dezavantajul duratei lungi mai exista si alte variante legale pentru radiere auto

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda rca primita, inmatriculare suspendata, masina vanduta de 1 an Johnx91 Johnx91 Salut, în decembrie 2022 am vandut o masina , am făcut contract de vânzare cumpărare, am scos-o de la impozit și I am înmânat proprietarului cele 3 ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism rolena rolena Va rog frumos sa ma ajutati, am avut un \"autoturism\" Dacia 500 - (Lastun) pe care l-am vandut in anul 1991 fara insa a face actele necesare. Astfel am ... (vezi toată discuția)
Autoturism vandut, dar neinmatriculat pe noul proprietar adumitroaie florin adumitroaie florin Buna ziua, va rog sa-mi spuneti cum sa procedez in situatia in care am vandut o masina unei persoane, am un PV de vanzare cumparare, l-am scos din evidenta ... (vezi toată discuția)