avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Acordul vecinilor
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Acordul vecinilor

Buna ziua, cel care imi face P.U.Z mi-a spus ca trebuie instiintati vecini si acordul lor cum ca eu fac P.U.Z, intrebarea mea: de ce trebuie instiintati vecini si ce se intampla daca ei nu sunt deacord cu P.U.Z-ul facut de mine?
Cel mai recent răspuns: Alexandrina Mihai , 00:53, 21 Februarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Deoarece PUZ-ul le poate schimba anumite limite de proprietate. Cei din primarie va pot solicita declaratii notariale ale vecinilor in cazul in care doriti sa scoateti vreo autorizatie. PUZ-ul prevede modificari la nivel zonal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecini consultaþi cu privire la p.u.d., fãrã a se þine cont de pãrerea acestora. bogdy33 bogdy33 Buna seara, am să încerc sa prezint situația mea cât mai succint: Primăria de Sector m-a înştiinţat că a fost înregistrată documentaţia ... (vezi toată discuția)
Va salut , o vaga nelamuriere despre planul de urbanism zonal "puz" dany_maris dany_maris Va salut ,problema este respigerea dosrului in nenumarate randuri de catre prinaria din arad sub pretextul ca nu exista un puz .pt zona in care doresc ca ... (vezi toată discuția)
Legalitate plan urbanistic zonal galasiu2003 galasiu2003 Vecinul meu, persoana juridica, a obtinut la inceputul anului 2009 PUZ-ul pentru aria ce cuprinde trei immobile: al lui, al meu si al inca unui vecin. ... (vezi toată discuția)