avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... intrerupere somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

intrerupere somaj

angajez un somer pe perioada determinata, nu vreau sa beneficiez de facilitatile acordate de stat, dar nu stiu ce pasi trebuie sa fac, ca dupa accea angajatul sa-si reia somajul.
Cel mai recent răspuns: pakos , utilizator 18:34, 22 Octombrie 2009
Din vreme ce il angajati pe durata determinata, angajatul va trebui sa anunte AJOFM pentru a-i suspenda indemnizatia de somaj, urmand ca dupa expirarea contractului pe durata determinata cu dvs sa fie reluat in plata. Nu trebuie sa faceti nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somer - posibila angajare mariana chiru mariana chiru buna ziua sunt somera de la 01.03.2009, dupa o vechime de aproximativ 23 ani. este posibil ca incepand cu 01.07.2009 sa fiu angajata. Va intreb: daca sunt ... (vezi toată discuția)
Nelamurire somaj costynzt costynzt Beneficiez de somaj de la data de 01.01.2010. La data de 02.04.2010 am gasit un loc de munca la o societate care mi-a incheiat 2 contracte de munca pe ... (vezi toată discuția)
Angajare perioada determinata - 3 luni DaniRS DaniRS Buna ziua! In momentul de fata beneficiez de indemnizatia de somaj pana in luna martie 2014. Am fost la un interviu in care as fi obtinut postul, dar pe o ... (vezi toată discuția)