avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce înseamnă ,,se intambuleaza servitutea de trecere ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce înseamnă ,,se intambuleaza servitutea de trecere in sarcina imobilului da la X si in favoarea imobilului cu nr cad V

Buna ziua , acesta titulatura îmi da dreptul de branșare la utilități , fără acordul proprietarilor? Ce trebuie sa fac sa ma pot branșa fără probleme. Multumesc
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 14:33, 21 Februarie 2018
Servitutea de trecere da dreptul proprietarului imobilului cu nr cadastral V sa treaca pe terenul cu numar cadastral X si nu dreptul de a traversa terenul X pentru bransarea la utilitati a terenului V. Pentru a va putea bransa la utilitati aveti nevoie de acordul proprietarilor terenului pe care il traverseaza bransamentele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate face servitute fara certificat de urbanism bostancalin bostancalin Buna ziua, Va rog daca se poate sa ma ajutati intr-o situatie. Anul acesta am intabulat o casa; casa are acces pe un drum de exploatare de pamant ... (vezi toată discuția)
Conflict servitute iasmina2009 iasmina2009 Buna ziua, am cumparat impreuna cu alte 8 persoane un teren mai mare, pe care l-am impartit in loturi de marimi diferite, in functie de dorinta fiecarei ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi au proprietarii în privința barierei de acces când au drept de servitute pentru drumul de acces într-un ansamblu rezidențial? cyan cyan Intr-un ansamblu rezidential constituit din case, proprietarii au drept de servitute nelimitat pentru drumul de acces, dreptul de servitute este mentionat in ... (vezi toată discuția)