Buna ziua,suntem casatoriti cu sotul meu de 10 ani si avem impreuna un copil de 9 ani,Inainte sa ne casatorim sotul a primit mostenire(cu uzufruct pe mama lui-precizandu-se in contract ca daca sotului meu i se intampla ceva(moare)inainte de mama lui totul ii revine acesteia) casa in care locuim iar de 10 ani de cand stam in ea am investit ceva bani(bineinteles impreuna cu sotul meu).,.....recent am primit si eu parte din mostenire de la parintii mei(dar parca imi este frica sa imi bag banii in casa)........acum intrebarea mea este daca se intampla sa ne despartim eu plec de acolo cu hainele de pe mine?Ce metoda ar fi sa am si eu siguranta ca daca ne despartim nu raman pe drumuri.
va multumesc!
Știți cam cat costa o astfel de conventie si unde se poate face? Eu mă gândeam sa vorbim cu soțul si cu soacra mea sa ma treacă in contractul de casă dar dacă imi dati alte idei sunt binevenite.....chiar va rog sa imi dati idei pentru ca vreau sa am siguranta zilei de maine, vreau si sa renovam in continuare casa aceasta in care stam....si stiti cum e in ziua de azi te piti desparti de sot chiar si la batranete si sincera sa fiu daca nu am nimic la mana parca nu as cheltui ce mi-au dat părinții mei. ....
Act donatie
Crs81
Bună ziua,
Am si eu următoare problema: sotul meu a primit o casă de la părinții lui înainte de a ne casatori. Casa i-a fost cedata prin act de ... (vezi toată discuția)