avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Funcția de baza
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Funcția de baza

Buna ziua! Dacă am doua contracte, unul cu 8 ore si unul cu 2 ore, trebuie neaparat sa trec funcție de baza la cel cu 8 ore? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:26, 21 Februarie 2018
Nu este obligatoriu sa fiti cu functia de baza la c.i.m. cu norma intreaga.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca simona.elisa simona.elisa buna ziua, am lucrat la o firma cu norma intreaga de 8 ore si la alta firma 4 ore. la firma unde am lucrat 8 ore si am demisionat, pe decizia de incetare ... (vezi toată discuția)
Contract de munca monalisaalina monalisaalina Am rugamintea sa imi spuneti,daca este posibila situatia in care un profesor sa fie incadrat cu forme legale la o societate cu norma intreaga si anume ca ... (vezi toată discuția)
Mai multe contracte de munca pentru un salariat in acelasi timp mariusnasta mariusnasta Buna seara! Va rog mult sa ma lamuriti in urmatoarele probleme: -un salariat poate avea mai multe contracte de munca in acelasi timp,pentru angajatori ... (vezi toată discuția)