avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... pot returna un medicament la farmacie?
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

pot returna un medicament la farmacie?

Buna ziua. Ieri am luat de la farmacia Help Net EXINAILNER, o solutie impotriva infectiei fungice a unghiei. Am dat pe el 81,81 lei. Cand am ajuns acasa am intrat pe net sa vad pretul si la alte farmacii. Am ramas socata. La farmacia Tei pretul era de 44.00,la altele doua 52.00,sau 55.00.Cum este posibil sa fie o diferenta asa de mare de pret de la o farmacie la alta,avan in vedere ca firma este aceeasi:Sandoz? Vreau sa returnez produsul care nu a fost folosit. Se poate sau nu?
Dvs. ati ales sa cumparati produsul de la respectiva farmacie. Era util pentru dvs. daca va interesati de pret pe internet, inainte de a face investitia.
Nu cred ca farmacia sa va primeasca produsul inapoi. In multe farmacii sunt afise care mentioenaza ca produsele cumparate nu se pot returna.
Puteti face o sesizare la Protectia consumatorului, in scris, cu nr. de inregisstrare/ data, dar nu stiu daca veti primi un raspuns care sa va multumeasca.
Atata timp cat cota de impozitare este unica, indiferent de venitul net al firmelor, se pot intalni astfel de situatii precum cea mentioanta d edvs. in discutie.
Farmacia nu poate fi obligata sa primeasca produsul. ANPC rezolva probleme de calitate si securitate, nu de preturi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent doresc un raspuns! am cumparat o cutie de nurofen forte ... Andreea Vogue Andreea Vogue Urgent doresc un raspuns! Am cumparat o cutie de nurofen forte de la o farmacie, dar mam razgandit si doresc sa returnez cutia de nurofen forte din motive ... (vezi toată discuția)
Plangere penala inselaciune - achizitie online djidji_thebest djidji_thebest Am nevoie de un sfat din partea celor priceputi. Sunt pentru prima data intr-o astfel de situatie, motiv pentru care nu stapanesc prea bine instrumentele care ... (vezi toată discuția)
Pot comerciantii online sa nu returneze costul transportului ... catalingeangos catalingeangos Am achizitionat un produs online care a costat 849 lei, iar pe site scrie transport gratuit. Cand am primit factura, scrie 849 lei pret produs, +30 lei ... (vezi toată discuția)