avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1036 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... internare nevoluntara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

internare nevoluntara

Buna ziua ,va rog ajutati-ma intr-o problema complicata ,este vorba de mama mea care de 4 ani este plecata de acasa,care nu mai stie de ea are un comportament ciudat ,in urma cu 4 ani a mancat bataie de la concubinul ei ,a lovit-o foarte rau in cap ,problema este ca de atunci neamurile accestui concubin ,o duc in instanta unde o pun sa deschida ,pina acum 6 procese imoprtiva mea ,santajindu-ma sa renunt la casa,am facut o plingere penala in accest sens,dar mama este de nerecunoscut ,cerseste la biserica ,familia accestui concubin o duce sa munceasca prin sat ,sa castige bani,as dorii sa o pot duce la un medic ,dar refuza,ii este frica de acceasta familie ,autoritatile din comuna nu vor sa ma ajute ,imi spun ca trebuie sa depuna ea reclamatie,in urma cu 20 de ani ea a mai fost sub tratament psihiatric dar toate actele de la accea vreme le-am pierdut intr-un incendiu,va rog ajutati-ma ,ma pot adresa direct instantei ,iar un judecator poate dispune macar sa o vada un medic psihiatru,ma gandesc ca daca reusesc sa o internez cateva luni ,unde sa aiba liniste ,sa nu mai consume alcool ,poate scapa de influenta accelei familii,va rog ajutati-ma isi face rau si singura,ne face rau si noua familiei.va multumesc
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 14:42, 22 Februarie 2018
Puteti incepe procedura de instituire a curatelei[Art.178 si urm.NCC]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum ajuti un bolnav de schizofrenie care se izoleaza si nu vrea sa fie ajutat? Vanessica89 Vanessica89 O matusa sufera de schizofrenie si refuza sa mai raspunda la usa si sa primeasca ajutor. Nu are venituri, fiica fiind singura care ii asigura traiul. Precizez ... (vezi toată discuția)
Disputa familiala alinaparvu alinaparvu Buna ziua,ma adresez dvs intr-o problema de familie delicata. Fratele sotului meu sufera de schizofrenie,acesta locuind cu soacra mea-mama lor,cea care il si ... (vezi toată discuția)
Unde sa ma adresez daca sunt atacat de vecini ca merg la psihiatru? OmCauta OmCauta Cum.pot sa scap de aceste amenintari? Am certificat de handicap gradul 2 si vecinii ma ataca, hartuiesc, amenință ca am.acte de Nebun( merg la Psihiatru) si ... (vezi toată discuția)