avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Blocarea accesului la un teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Blocarea accesului la un teren

Buna ziua,
Va rog ajutati-ma in urmatoarea situatie: detin un teren agricol la care din pacate nu mai am acces deoarece constructorii autostrazii care trece prin zona au dezafectat drumul tehnologic. Mentionez ca inainte de a incepe lucrul la autostrada calea de acces exista, fiind apoi transformata in drum tehnologic, dar odata cu incheierea lucrarilor in acea zona constructorii au dezafectat drumul tehnologic fara a tine cont ca acel drum era singura cale de acces. la fel pe o bucata de pamant din acel teren au depozitat pamant fara acordul meu. Ce pot face in aceasta situatie din punct de vedere legal?
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 14:08, 22 Februarie 2018
Puteti formula actiune confesorie ptr.servitute de trecere art.757 NCC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Servitute de trecere Universul_tau Universul_tau Buna ziua! Am si eu o problema juridica pentru care nu am gasit inca un raspuns. Va rog, daca puteti, sa imi spuneti o parere juridica. Situatia este ... (vezi toată discuția)
Apartament fara drum dana123123 dana123123 Buna seara, Vreau sa cumpar un apartament intr-un bloc construit in 2015, de la persoana fizica. Apartamentul are CF, dar nu apare drumul de access in el. ... (vezi toată discuția)
Blocare acces proprietate beaugdanel beaugdanel Buna tuturor! Am si eu o intrebare: este posibil ca proprietarul unui teren vecin terenului meu(cel hasurat din poza atasata este terenul meu) sa imi blocheze ... (vezi toată discuția)