avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1167 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... administrator neremunerat
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

administrator neremunerat

Problema mea este urmatoarea: Suntem o asociatie de proprietari formata din doua scari de bloc, in total 29 apartamente (10 pe scara mea si 19 pe cealalta). Am decis sa ne separam de asociatia mama, am depus actele la judecatorie dar,a aparut o oarecare problema (dupa cum banuiti salariul administratorului). Ca sa platim numai datoriilr catre buget ar insemna aproape 70 lei luna de apartament ceea ce mi se pare foarte mult. Intrebarea mea este, poate fi administratorul neremunerat si cumar trebui sa procedam? Va multumesc!!!
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 11:09, 25 Februarie 2018
Gresit. Functia de administrator este obligatorie altfel listele de plata nu sunt valabile. Era stipulat ca daca sunt mai putin de 10 ap presedintele poate prelua si functia de administrator.
Eugarizan, corect calculul! Apare o problema atunci cand administratorul are in administrare inca doua asociatii(cazul nostru). Cum se defalca cheltuielile?
Ultima modificare: Duminică, 25 Februarie 2018
Constantin54, utilizator
ceau a scris:

altfel listele de plata nu sunt valabile.

Intocmirea listelor de plata nu este conditionata de existenta unui administrator. In situatia in care asociatia nu are administrator o perioada, este in concediu de odihna sau medical, si-a dat demisia si asociatia nu gaseste pe nimeni corespunzator, listele de plata nu se mai intocmesc si facturile nu se mai platesc?

Atata timp cat listele sunt verificate de cenzor si comitet indeplinesc conditiile de legalitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul contributii cas,cass din ianuarie 2018 necsulescu.maria necsulescu.maria -calculul cas,cass din ianuarie 2018 pentru angajat pensionar limita de varsta ca administrator cu CIM cu 6ore/zi la o asociatie de proprietari care numai ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venit andregh andregh BUna ziua, La o Asoc de Proprietari avem un angajat cu CIM , cu timp partial de munca avand fctia de fem de serviciu. Are functia de baza avand un salariu ... (vezi toată discuția)
Salariu femeie de serviciu Elidor Elidor Buna ziua, pentru o femeie de serviciu care activeaza doar pe 1 scara din 3 ale unei Asociatii de proprietari, 1.la conventia civila ce se incheie, ce dari ... (vezi toată discuția)