Buna ziua,
Pasaportul fiicei mele, minora, este valabil pana in 14.08.2018. Care este data maxima la care fetita pote iesi din tara cu acest pasaport? (Am auzit ca pentru a putea iesi din tara pasaportul ar trebui sa fie valabil inca cel putin o luna, sau chiar 6, si as vrea sa stiu daca e adevarat).
Va multumesc
Buna ziua....In aceeasi situatie ma aflu si eu cu copiii....pasapoartele le expira pe 23 08 2018 si in aceeasi zi vrem sa iesim din tara. Am avea probleme la vama? Ca teoretic ar fi valabile in acea zi. Va multumesc si sper sa ma lamureasca si pe cineva
Buna seara. Cum fetita mea a iesit din tara cu vreo 2 zile inainte de data expirarii pasaportului, calatorind in Italia, nu a fost nicio problema.
Ca sa fiti mai sigura, sunati la politia de frontiera din localitatea prin care va iesi din tara, spuneti exact care sunt datele, destinatia etc... (Nr de telefon il gasiti pe internet).
Eu asa am facut, pentru a sti exact cum stau lucrurile.
Buna seara!
Ne aflam in spania si Pasaportul ficei mele expira pe 01/10/2019 si pe aceiasi data vrem sa plecam in italia cu avionul,se poate sa avem probleme la vama ?