avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1142 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Dispozitie
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Dispozitie

Buna seara, sunt un functionar public aflat in concediu postnatal care am sustinuț examenul de promovare in grad superior si pe care l-am promovat.
Pentru a mi se elibera dispozitia, dupa finalizarea concediului postnatal mi s-a spus sa ma duc in a 43 zi la munca pentru a primi dispozitia dupa care voi putea depune dosarul pentru a intra in C.I.C.
Este legal?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:12, 24 Februarie 2018
Nu vad nicio nelegalitate in aceasta situatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovarea in grad dupa revenirea din concediu crestere copil lacramioara-elena lacramioara-elena buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca in luna decembrie 2012 pot sa imi depun dosarul pentru examenul de promovare in grad, organizat de institutia la care ... (vezi toată discuția)
Promovare functionar public la revenirea din concediu de maternitate buia buia As dori un sfat legat de promovarea unui functionar public in grad profesional . Ultima promovare a fost in decembrie 2009 iar in anul 2011 a fost in concediu ... (vezi toată discuția)
Promovarea functionarului public revenit din concediul pentru cresterea copilului carmen_iarina carmen_iarina Buna ziua. Sunt functionar public, iar din luna august 2010 si pana acum sunt in concediu pentru cresterea copilului. Intentionez sa ma intorc la munca si as ... (vezi toată discuția)