Buna ziua,lucrez la un supermarket de 6 ani unde detin functia de sef schimb , acum compania a modificat structura organizatorica si denumirea functiei va fi sef raion(atributiile sunt foarte asemanatoare).Mi s-a cerut sa renunt la functie fara argumente profesionale si am refuzat sa semnez un nou contract, referntul resurseu umane mi-a comunicat ca atunci o sa imi inghete functia si salariul.Este legal? Ce sfaturi imi puteti da?
Sintagma "inghetat functia" nu exista ... referitor la salariu, acest lucru poate insemna ca nu veti beneficia de majorarea salariului o anumita perioada de timp.
Ei mi-au cerut sa semnez de lucrator comercial si eu am refuzat si expresia folosita de presonalista a fost exact asa :o sa iti inghete functia si saluriul. Functia de Sef schimb dupa noua organigrama sa transforma in Sef raion si ei vor sa promoveze alte persoane in functii de conducere fara vreun concurs sau testare profesionala.Pentru cat timp pot sa imi "inghete" salariul?, pentru ca noua denumire a functie din cate stiu(neoficial) o sa aibe o grila de salarizare marita.
Fisa postului
27George
Buna ziua
Numele meu este George si am rugamintea sa ma ajutati cu un raspuns concret cu privire la corectitudinea unei FISE DE POST si efectul acesteia la ... (vezi toată discuția)