avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... actionare in instanta
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

actionare in instanta

Buna ziua, sunt dat in judecata de asociatia de proprietari pentru o suma restanta in valoare de 680 lei.
Mentionez ca platesc lunar suma de 100 lei pentru ca doar atat imi permit, am contul blocat pe jumatate si sotia 1/3. In urma platii de 100 lei lunar reusesc sa scad in jur de 20 lei din datorie in fiecare luna. Ce pot sa fac?
Ultima modificare: Vineri, 23 Februarie 2018
neacsu_dorinel, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:26, 23 Februarie 2018
Daca sunteti eligibil pt un credit bancar, aceasta ar fi solutia.
O zi frumoasa!
Incercati sa negociati cu asociatia de proprietari incheierea unui angajament de plata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am restante la cheltuielile de bloc. se pot achita ... Andrei Gh Andrei Gh Buna ziua. Am restante la cheltuielile de bloc. Se pot achita si partial sau este obligatoriu sa fie achitate sume intregi. Fiindca eu vroiam sa achit o ... (vezi toată discuția)
Restante FLORYANNA FLORYANNA Buna ziua! Apelez la dvs in speranta ca ma puteti ajuta cu un raspuns.Problema mea nu este f. complicata,insa,neavand cunostinte despre acest subiect recunosc ... (vezi toată discuția)
Scoatere apartament la licitatie in urma neplatirii intretinerii catre asociatia de locatari Raffaello Raffaello Buna ziua. Ma aflu in situatia in care, in urma datoriilor de aproximativ 11000 lei, presedintele asociatei de locatari mi-a comunicat verbal ca va initia ... (vezi toată discuția)