avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 237 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... refuz semnare act aditional
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

refuz semnare act aditional

Ce se intampla daca refuz semnarea actului additional? mi-a scazut salariul cu 200 lei fata de decembrie....
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:11, 23 Februarie 2018
Veți rămâne cu același salariu...Dar dacă angajatorul dorește micșorarea salariului și dvs nu acceptați, atunci exista posibilitatea desființării postului pe care-l ocupați.
Ultima modificare: Vineri, 23 Februarie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare de salar 22.08.2009 22.08.2009 va rog a ma ajuta la urmatoarea intrebare Am un salariat la care patronul doreste schimbarea salariului de baza din mai mare in mai mic , am ... (vezi toată discuția)
Revocare decizie desfiintare post kl3o4 kl3o4 Buna ziua, E posibil ca angajatorul sa revoce decizia desfiintarii postului la o luna si jumatate dupa aceasta decizie? Exista anumite proceduri pe care ... (vezi toată discuția)
Reduceri salariale si angajari simultan gineta 30 gineta 30 buna seara, Lucrez intr-o companie de vanzari iar de curand s-a schimbat directorul general care doreste implementarea unei noi organigrame bazata pe ... (vezi toată discuția)