avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1032 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Trebuie autorizatie si schita??
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Trebuie autorizatie si schita??

Buna ziua..am niste nelamuriri..poate ma ajutati dv sa inteleg..tatal meu a facut un acoperis pentru lemne .acoperisul este sustinut pe tevi de fier ( popi), ..aceste țevi nu sunt betonate ..sunt prinse cu suruburi in placa de beton. Au venit de la primarie sa ne intrebe daca avem autorizatie pt acest acoperis..din cate stiu eu trebuie temelie..dar acest acoperis nu are temelie sau pereti..repet tevile sunt prinse in suruburi..si inca ceva..langa noi este o râpa care se tot "mananca" dupa fiecare ploaie sau zapada si din cauza asta s-a inclinat placa de beton si s-a crapat..casa imi este in pericol..sunt vreo 4-5 m pana la rapa de la zidul casei..noi am facut de multe ori cereri la primarie sa vina sa faca un zid de sustinere sau orica sa opreasca alunecarea de teren dar fara rezultate..asa ca tati a facut 3 gropi de 2 m sa toarne beton si sa faca stalpi de sustinere ..bineinteles ca cei de la primarie s-au luat si de gropi ca construim fara autorizatie..gropile sunt in curtea noastra..nu sunt finalizate..doar gropile goale..autorizatie nu ne da..ne cere schita..noi nu suntem propietari..e bunica..suntem in judecata cu vecinii pt refuzul lor de a semna p.v. de vecinatate..sunt mai multe probleme dar ma intereseaza pt ce avem nevoie de autorizatie?? Casa ne este in pericol..acoperis la lemne nu avem voie..e o prostie tot ce se intampla in acest oras..multumesc anticipat..o zi frumoasa.
Cel mai recent răspuns: Andreea cip , utilizator 18:47, 24 Februarie 2018
Multumesc pentru raspuns si pentru timpul acordat..nu o sa mai continuam si asteptam sa vedem ce rezolvam la judecatorie..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uzucapiune Andreea cip Andreea cip In cazul uzucapiunii...pe cine dau in judecata,?fostul propietar sau pe vecinul ca nu.mi semneaza de vecinatate? (vezi toată discuția)
Titlu de propietate Andreea cip Andreea cip Buna seara..din nou...tot merg din avocat in avocat dar e foarte greu sa se gaseasca o solutie pentru problema incurcata cu care ma confrunt...daca bunicii mei ... (vezi toată discuția)
Trafic de influenta..abuz in serviciu? Andreea cip Andreea cip Buna ziua..sunt pe acest forum de anul trecut..am mai scris despre problemele mele..problema de acum este urmatoarea: daca am depus o cerere la primarie in ... (vezi toată discuția)