avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Zile libere legale in cadrul concediului de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Zile libere legale in cadrul concediului de odihna

Bună seara, vă rog să îmi spuneți cum se procedeaza în cazul în care unele din zilele legale libere pică în perioada concediului de odihnă? De exemplu anul acesta mi-am ales perioada 21 mai - 3 iunie, in care 27, 28 si 1 sunt zile libere. Mulțumesc
Ultima modificare: Vineri, 23 Februarie 2018
GeorgianaB., utilizator
Cel mai recent răspuns: GeorgianaB. , utilizator 00:09, 24 Februarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Normal, zilele de CO se prelungeste cu durata zilelor de sarbatoare legala in care nu se lucreaza.

Daca ati solicitat 10 zile de CO in perioada 21 mai - 3 iunie, atunci revenirea la munca se va face in data de 07.06.2018

Daca ati solicitat 7 zile de CO in perioada 21 mai - 3 iunie, atunci revenirea la munca se va face in data de 04.06.2018
10 zile am solicitat. Mulțumesc de răspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna , sarbatori legale Manuela Liana Mandache Manuela Liana Mandache Buna ziua, as dori sa stiu daca in perioada concediului planificat exista o sarbatoare legala este obligatoriu sa ti se prelungeasca concediul cu accea zi de ... (vezi toată discuția)
Concedii legale care au pe parcurs sarbatori legale cu zile libere gustibenea gustibenea Concediul meu legal, de odihna cuprinde toata luna August cu 23 zile lucratoare. ziua de 15 August este sarbatoare legala cu zi libera. Doresc sa stiu daca in ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna inainte de intrare in prenatal andreeadumitrascu24 andreeadumitrascu24 Buna ziua, Stiti cumva la cate zile de concediu de odihna am dreptul pe anul 2016, daca din februarie as vrea sa intru in prenatal, de exemplu sa-mi iau ... (vezi toată discuția)