avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Reziliere abonament orange
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Reziliere abonament orange

Buna,as avea o intrebare in legatura cu rezilierea contractului de telefonie mobila...am cerut rezilierea contractului dar imi cer taxa de reziliere cea ce nu e legal dupa parerea mea...mentionez ca nu am platit ultimele 3 facturi si am fost sunat de la biroul de recuperare creante Creditexpress ......pot sa ma dea in judecata si sa fiu executat silit daca numai platesc facturile?
Cel mai recent răspuns: ContSters454516 , utilizator 21:34, 23 Februarie 2018
Cât timp contractul este în vigoare, datorați contravaloarea abonamentului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum scap de recuperatori lupulescuvictor lupulescuvictor Buna ziua. Am si eu o problema. Am avut un abonament la o anumita firma de telefonie mobila incheiat in data de 23.07.2007. Intre timp fortat de inprejurari ... (vezi toată discuția)
Creanta cesionata de o firma de telefonie mobila catre societate recuperari creante lia19 lia19 Situatia sta in felul urmator 1.Titularul unui contract de telefonie mobila decedeaza.Factura de 73,27 lei ramane neachitata.Dupa mai bine de doi ani si ... (vezi toată discuția)
Recuperare datorie abonament telefonie ammazon ammazon Buna ziua Am si eu o mare problema. Mama mea a avut un abonament la [editat]. acest abonament a expirat prin mai 2008. Cu o luna inainte de expirarea perioadei ... (vezi toată discuția)