avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Condus fara permis
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Condus fara permis

Buna ziua ! Aseara am avut parte de cea mai neplacuta experienta din viata mea, eram la volan eu neposedand permis si am fost urmarit de politie. Intr un final am fost prins, eu cu prietena mea si inca un prieten, dusi la sectie, si eu ca sofer dus mai departe la recoltare la INML, declaratii si restul. Una din probleme mai este ca eu aveam o cantitate mica de marijuana in sange. A fost o pura inconstienta, si curiozitatea mea este la ce repercursiuni sa ma astept ? Mentionez ca este primul antecedent avut in viata mea in vreun fel cu politia..Multumesc anticipat
daca unul drogat lovea adica nenorocea cu masina un membru al familiei tale ce aveai de zis
As fi fost destul de critic in privinta asta, iti dai seama, nu sunt adeptul condusului fara permis, nu am avut antecedente. Acum oricare ar fi morala, imi accept consecintele ca altceva nu am de facut.. dar as vrea sa stiu care ar fi acelea

doru196 a scris:

daca unul drogat lovea adica nenorocea cu masina un membru al familiei tale ce aveai de zis

Vi s-a intocmit dosar penal si se vor face cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor prev. de art. 335 alin.1 c.p si art. 336 alin. 2 c.p. cu aplicarea art. 38 c.p.
Avand in vedere circumstantele reale pe care le-ati prezentat si faptul ca discutam de 2 infractiuni savarsite in concurs, riscati trimiterea in judecata si condamnarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcool la volan andreigabriel51 andreigabriel51 Buna ziua . In data de 28.10.2017 ma plimbam cu niște prieteni cu mașina eu Find la volan . Ne-a oprit un echipaj unul dintre prietenei mei avea iarba la el ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie 0,80 GeorgeMarafet GeorgeMarafet Va salut. In data de 26.10.2018 am fost oprit de un filtru de poliție mi sa întocmit dosar penal pentru ca as fi consumat marijuana, am fost dus la INML mi ... (vezi toată discuția)
Marijuana la volan / conducere sub influenta substanetelor pshihoactive Valentindaniel9 Valentindaniel9 In data de 25 februarie 2020 am fost oprit de un echipaj de politie, iar acestia mi au cerut sa ma dau jos pentru a verifica masina... dupa un control foarte ... (vezi toată discuția)