avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Pledoarie avocat
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Pledoarie avocat

Buna ziua! Sunt in primul an de facultate si as avea nevoie de o pledoarie/discurs in care avocatul fie apara, fie acuza o persoana. Imi este greu sa aleg subiectul discursului. Va multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 25 Februarie 2018
Iuliana554, utilizator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 18:18, 25 Februarie 2018
Pai, ca sa ai discurs, mai intai e bine sa ai o SPETA! succes!
Sau citesti un thriller juridic gen Grisham pt un ex de pledoarie sau mergi intr-o sala de judecata la una din instantele din loc unde locuiesti si o sa te lamuresti.Daca vrei ceva mai complicat mergi la biblioteca si poate gasesti un nr din revista care aparea in perioada interbelica Biblioteca Marilor Procese.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

John grisham: avocati si bestselleruri Admin Admin I-am citit toate cartile si nu cred sa fi fost mai mult de doua care sa nu-mi fi placut. :"> Asa ca vi-l recomand si voua. Considerat de multi ca fiind ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt eleva in clasa a x-a si avem de facut o piesa de teatru pe baza romanului ,,ion'' daiana03 daiana03 eu sunt avocat apararii si nu stiu cum sa ma exprim ,adica cum sa- l apar si va rog sa ma ajutati daca puteti... (vezi toată discuția)
Cum imi aleg aparatorul? kytyna kytyna Buna ziua. apelez din nou la experienta dvs.sunt in situatia de a-mi angaja un aparator,nu cunosc pe nimeni,cunostintele isi lauda \"cunostintele\" ca fiind ... (vezi toată discuția)