avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... contestatie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

contestatie

Buna ziua!! cum pot face o contestatie la expertiza tehnica auto? Cui trebuie sa ma adresez?
Cel mai recent răspuns: Andree@1986 , utilizator 14:44, 25 Februarie 2018
Lamuriti mai bine, aceasta expertiza a fost ordonata de instanta de judecata, aveti vreun proces pe rol sau mai exact, in ce context s-a intocmit acea expertiza tehnica auto??
Altfel, doar asa o intrebare aruncata in neant, va avea acelasi raspuns.......
pe data de 12 octombrie a fost accidentul, pe centura orasului Galati, Unul din conducator, cel ce a provocat accidentul a cerut aceasta expertiza. Rezultatul expertizei este fals. Ceea ce s-a scris nu e adevarat. Vrem sa facem contestatie sa se dovedeasca adevarul. Dosarul este in prezent la sectia 5 politie Galati
Studiind dosarul penal si cererea unuia dintre cei care au condus la producerea accidentului rutier, agentul sef a constatat că in cauza este necesara concluzia unui expert tehnic auto... Problema este, insa, ca in rezultatul expertizei, sunt multe neclaritati, si erori si dorim sa cerem o alta expertiza, si sa facem o contestatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raport de expertiza tehnica auto gstoian gstoian Buna seara! Va rog frumos sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare: O expertiza tehnica auto se mai poate ataca in instanta sau ramane definiotiva? Se mai ... (vezi toată discuția)
Expert auto sorba sorba Poate desemna procurorul un expert auto pentru a face o expertiza in timp ce chiar expertul in cauza este urmarit penal de acelasi procuror pentru infractiunea ... (vezi toată discuția)
Opinia expertului privind vinovatia intr-un accident rutier cyan cyan in cadrul unei expertize tehnice intocmite ptr un accident rutier, expertul tehnic ales de politie poate sa stabileasca vinovatia unuia sau altuia dintre cei ... (vezi toată discuția)