avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale infiintare a doua firma, turism
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

infiintare a doua firma, turism

Buna ziua

Ma intereseaza daca se poate infiinta o a doua firma pe un brevet turistic/licenta de turism.

Adica am deja o agentie de turism si vreau pe acelasi brevet si o alta.. din motive TVA:">

Mersi pt raspuns!
Cel mai recent răspuns: Georgeta Anghel (Rusu) , Avocat 08:39, 26 Octombrie 2009
Pentru fiecare firma trebuie obtinute avizele necesare desfasurarii activitatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere acte licenta de turism vasilescupetro vasilescupetro Buna ziua, am o intrebare pentru schimbarea licentei de turism in cazul schimbarii sediului si actionarilor am aflat ca trebuie sa avem cazierul judiciar al ... (vezi toată discuția)
Infiintare agentie revanzatoare de bilete de avion ralucapita ralucapita Buna ziua! As dori sa imi deschid o firma in baza careia sa colaborez cu diferite agentii in vederea revanzarii serviciilor acestora.Vreau sa specific foarte ... (vezi toată discuția)
Pfa in turism henriette93 henriette93 Buna ziua! Am absolvit la Facultatea de Geografie, pe specializare de turism, am luat diploma de licenta si de master. Insa vreau sa infiintez un PFA, ca si ... (vezi toată discuția)