Cum pot si unde trebuie sa ma adresez , ca sa mi se calculeze oficial , vechimea totala pe care o am la momentul actual ? Mentionez ca o perioada am fost ca si angajat , dupa care mi-am platit CAS ca si PFA sau I.I. inclusiv pana in prezent . Multumesc !
vechimea in munca = perioada in care ati prestat activitate in baza unui contract individual de munca
stagiu de cotizare = perioada de timp pentru care s-au datorat contribuții de asigurări sociale la sistemul public de pensii, precum și cea pentru care asigurații cu declarație individuală de asigurare sau contract de asigurare socială au datorat și plătit contribuții de asigurări sociale la sistemul public de pensii
In speta, fie va calculati singur , fie va adresati unor persoane care pot face acest lucru , intrucat nicio institutie publica nu efectueaza un astfel de calcul.
Adeverinta somaj
gned
Buna ziua, cineva detine o adeverinta de somaj, din perioada 2009-2010,in baza Legii 76-2002,intrebarea mea pentru dumneavoastra este daca aceasta adeverinta, ... (vezi toată discuția)