avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajare cetateni din republica moldova
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajare cetateni din republica moldova

Cum trebuie procedat pentru a putea angaja cetateni din afara UE, respectiv Republica Moldova. Stiu ca trebuie sa te adresezi Inspectoratului pentru Imigrari dar m-ar interesa care sunt celelalte institutii de la care trebuie sa iei diverse aprobari (si care sunt acestea) si care este cea ma avantajoasa forma de obtinere a dreptului de munca (obtinerea avizului, viza de lunga sedere, permis unic).
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: vilatoparceanu , utilizator 11:21, 26 Februarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va adresati numai Inspectoratului pentru Imigrari.

[ link extern ]
Ultima modificare: Luni, 26 Februarie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare cetatean ucranian alsantcalsan alsantcalsan Buna ziua. Stiti cumva care sunt demersurile pentru angajarea unui cetatean ucrainian care nu are permis de sedere sau de munca ? M-ar interesa institutile la ... (vezi toată discuția)
Salut, am nevoie de putin ajutor legat de viza de studii, permisul ... sadosalul sadosalul salut, am nevoie de putin ajutor legat de viza de studii, permisul de sedere si cum ma pot angaja daca nu sunt cetatean român. sunt din Republica Moldova si ... (vezi toată discuția)
Invitatie pentru liban vmi vmi Buna ziua , mama mea are o prietena in liban care vrea sa vina in romania cateva zile in vizita ,care sunt pasi care trebuiesc urmati ? (noi suntem din buzau ... (vezi toată discuția)