Buna ziua.
va prezint urmatoarea speta. in 2008, la data parasirii domiciliului conjugal de catre sotul meu, am convenit partajarea bunului imobil, achizitionat in timpul casatoriei, fara insa a intenta si actiunea de divort.
Intelegerea a fost verbala iar el a fost despagubit cu suma de bani pe care a pretins-o.
Suma de bani cu care am platit sulta, a fost rezultatul unui credit ipotecar, pe care l-am achitat in integralitate eu.
Dupa aproximativ 6 ani, sotul se intoarce in caminul conjugal, pe motiv ca el este proprietar in acte.
Care sunt sansele ca sulta pe care am achitat-o sotului , sa fie luata in calcul la un partaj judiciar.?
Precizez ca sulta a fost achitata prin transfer bancar iar de intelegerea verbala aveau cunostinta atat cei din familia sotului cat si cei din familia mea.
in perioada absentarii (2008-2014), eu am fost cea care a suportat absolut toate cheltuilelile cu intretinerea imobilului.
Buna ziua,
Daca puteti sa-l determinati pe sot sa recunoasca in scris cele relatate atunci e bine.
Din pacate, conform prevederilor art. 309 cod procedura civila, sumele peste 250 lei trebuiesc dovedite cu acte.
Va trebui sa apelati la imposibilitatea morala de a solicita o proba scrisa coroborata cu proba cu martori si cu extrasul bancar.
Partaj
phonearena
Un imobil a fost cumparat prin credit ipotecar cu suma X (Y+Z).
In actul incheiat la notar scrie ca s-a platit suma Y fostilor proprietari prin credit ... (vezi toată discuția)
Divort cu minor
karali
Doresc sa divortez , avem un baietel de 3 ani si 7 luni si suntem casatoriti de 3 ani si 6 luni. Deoarece noua luni am fost in somaj dupa cei doi ani de ... (vezi toată discuția)