avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1007 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Transfer pensie strainatate
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Transfer pensie strainatate

Buna ziua! Sunt beneficiarul unei pensii din Romania si as dorii sa ma lamuriti cum se poate face transferul ei in strainatate? Am citit pe diferite situri ca una din conditii ar fi ca trebuie sa dovedesc cu actul de identitate adresa din strainatate? Asta pesupune sa imi schimb cartea de identitate sau sa imi obtin pasaport romanesc cu domiciliul in strainatate? Actualmente am domiciliul in Romania si cred ca nu trebuie sa renunt la locuinta ptr acest transfer al pensiei? Iar o alta intrebare ar fi: daca pana la expirarea cartii de identitate eu imi vand locuinta din Romania atunci pe ce adresa imi pot face cartea de identitate? Multumesc si o zi frumoasa sa aveti!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:37, 27 Februarie 2018
Exportul pensiilor în străinătate
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere pasaport romanesc din strainatate proces_ro proces_ro Se poate obtine pasaport romanesc din strainatate cand o persoana (adult) are doar certificat de nastere? Persoana respectiva nu poseda nici un pasaport vechi ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare pașaport crds de la consulat. nu înțelegem natura acestei îngrădiri a libertății unui cetățean român de a-și stabili domiciliul acolo unde dorește mapostolro mapostolro Bună ziua, Aș dori să prezint comunității o situație un pic ciudată, de care ne lovim în mod frecvent la unul din consulatele României în Regatul ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, sunt născută în r.moldova. dețin dubla cetățenie. ... AndairaM AndairaM Bună ziua, Sunt născută în R.Moldova. Dețin dubla cetățenie. Cartea de identitate cu viza de reședință în România expiră în 2024, Sunt nevoită ... (vezi toată discuția)