avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 305 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenda sau inchisoare ? Sunt chemat ca martor într-un ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenda sau inchisoare ? Sunt chemat ca martor într-un proces penal dar nu e posibil să nu-mi mai aduc aminte tot ce am declarat inițial

Buna ziua, prin prezenta vin cu rugamintea de a-mi formula un raspuns.......sunt martor intr-un proces penal si chemat sa depun marturie despre cele vazute....fapta respectiva s-a produs in anul 2016(un vecin a tras cu o arma in alt vecin)...daca prin declaratiile mele date in fata instantei se considera ca eu as putea minti sau poate nu-mi aduc aminte cu exactitate intamplarea respectiva sau poate pur si simplu omit ceva din declaratiile initiale ..ce se poate intampla concret si care sunt sfaturile D-voastra pentru a nu fi acuzat de marturie mincinoasa.In speranta unui raspuns urgent va multumesc anticipat
Ultima modificare: Miercuri, 28 Februarie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: onofreiana , utilizator 11:58, 3 Aprilie 2019
De obicei ,amintirile faptelor reale și marturiile adevarate raman constante de-a lungul timpului (declaratii ulterioare pe aceeasi fapta) !! doar cele ,,contrafacute,, se uita.
Buna ziua,.
Am o intrebare , ma puteti ajuta cu bibliografia pentru examenul de avocat stagiar sesiunea 2019?Multumesc !

Ultima modificare: Miercuri, 3 Aprilie 2019
onofreiana, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cauza repartizată anume unui judecator viorelv viorelv Am informatii ca o cauza penală a fost repartizată chipurile aleatoriu dar in realitate a fost data unui anumit judecător, al cărui sot este bun prieten ... (vezi toată discuția)
Ajutor!!!!va rog mlt urgent dang3r dang3r am fost astaz la un proces pt furt ka martor el sa intamplat acu 3 4 ani;am fos astazi si mia spus sa spun ce am declarat la politie acc 3 4 ami dar de unde sa ... (vezi toată discuția)
Martori necitati in proces penal roberto3 roberto3 Buna ziua! Vreau sa intreb de ce din opt martori in total intr-un proces penal doi dintre ei nu au fost citati-mentionez ca cei doi erau chiar la fata locului ... (vezi toată discuția)