avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizație
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizație

Am lucrat in ultimii 2ani astfel:11 luni,1luna si 10 zile si am 4 luni la ultimul loc de muncă, m ar interesa sa stiu daca mi as schimba locul de muncă pentru urmatoarea perioadă pana la CCC ar afecta cumva indemnizația? Sau esențialul este sa am cumulat 12luni in ultimele 24? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:08, 26 Februarie 2018
Esențialul este sa aveti cumulate minim 12 luni in ultimele 24 luni anterioare datei nasterii copilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca esti angajata cu 4h/zi mai poti beneficia de prenatal? my23 my23 Buna ziua,stiu ca pentru a putea beneficia de prenatalul de la stat trebuie sa lucrezi minim 1an la un loc de munca daca esti angajat part time 4h mai este ... (vezi toată discuția)
Sarcina si cim pe perioada determinata GabrielZRX GabrielZRX Buna ziua, Sotia mea este insarcinata in 15 saptamani actual si are un CIM pe perioada determinata cu data incheierii pe 09.06.2017, privind situatia actuala, ... (vezi toată discuția)
Concediere dupa concediu crestere copil vivi23ro vivi23ro in cazul in care se concediaza o persoana la o perioada mai mica de un an dupa revenirea din concediu crestere copil, se beneficiaza de indemnizatie de ... (vezi toată discuția)