Buna seara !. As dori sa stiu care ar trebui să fie motivele ce ar putea fi invocate in vederea acceptării unei executați silite. Pe scurt povestea sta cam asa...am un copil de 9 ani acum recunoscut de tata in urma unui proces si unui test ADN. Tatăl....in tot acest timp nu a achitat sumele datorate ca si cheltuieli de judecata si contravaloarea testului...asa cum a stabilit instanta. Mai mult...in toti acesti ani..nu a achitat pensia de întreținere stabilită la 16.5% din sa l minim pe economie decat in urma unor plângeri penale....9 la numar pana acum. Teoretic in toti acesti ani a lucrat la negru...am deschis un proces de executare acum 8 ani....si unul acum 2 luni cand am aflat ca figurează ca si angajat....ca si a cumparat o locuinta etc. As vrea ca instanta să vadă reaua lui credinta din toti acesti ani. Multumesc anticipat!
trandafir2
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Buna seara. Din cele scrise atat de patimas, nu reiese clar daca doriti ca amaratul personaj sa infunde puscaria in temeiul art.378 alin(1) lit.c) cod penal sau daca doriti doar demararea executarii silite conform codului de procedura civila. Neclaritatea survine din invocarea relei-credinte, intrucat pentru executarea silita, in cazul in care are venituri urmaribile, nu este necesara dovedirea bunei sau relei credinte, ci doar trebuie sa adresati o cerere unui executor judecatoresc.