avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1084 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Rezerva succesorala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Rezerva succesorala

Buna! Suntem 2 surori iar parinti mei vor sa faca contract de intretinere cu sora mea, in cazul acesta ce se intampla dupa decesul lor ? Mie imi mai ramane ceva din mostenire ? E nevoie si de semnatura mea cand incheie actul de intretinere cu sora mea ? Ce inseamna asta ,dupa moartea lor toata mostenirea ii ramane la sora mea sau mai am si eu o parte?
Cel mai recent răspuns: Ionut61 , utilizator 10:28, 27 Februarie 2018
Imi puteti spune aprocimativ cat m ar costa o consiliere la un avocat? Doar sa pun cateva intrebari!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractul de intretinere sau testamentul Rapeanu  Mihaela Gianina Rapeanu Mihaela Gianina Daca imi fac un contract de intretinere sau testament si duc batrana la un azil mai sunt obligata sa ii platesc diferenta de contributie? (vezi toată discuția)
Vanzare casa anonim_71 anonim_71 Proprietarul unei case la tara are dreptul sa vanda imobilul prin contract de vanzare-cumparare oricui chiar daca are mostenitori?Sau daca are doi copii si ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare cu sau fara clauza de intretinere stoicagramona stoicagramona Buna ziua, doresc sa aflu daca, contractul de vanzare cumparare poate fi atacat in instanta de catre cumnatul meu, celalalt fiu al socrilor, in cazul de fata ... (vezi toată discuția)